У Новояворівську четверо осіб розповсюджували наркотики (відео)

a0413b04-8b6b-424f-b7e0-635f833d843f

На Львівщині затримали чотирьох наркоторговців-закладників. У них вилучили лизько кілограма «метамфетаміну», таблетки «екстазі» та «канабіс».

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

«До складу групи входило четверо мешканців міста Новояворівськ віком 17, 18 років та двоє 26-річних, з яких одна – жінка. Під час досудового розслідування було встановлено, що вони збували тяжкі наркотичні засоби та психотропні речовини наркозалежним особам на території Яворівського району. Розповсюджували шляхом «закладок» з використанням Інтернету», - сказано в повідомленні.

Окрім того, правоохоронці виявили у мережі 50 повідомлень про вже здійснені «закладки» та вилучили з них наркотичні речовини.

Як пояснив очільник поліції Львівщини ОлександрШляховський, за цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотичних засобів становить близько мільйона гривень. Зловмисники «працювали» з дотриманням суворої конспірації, мали чітко розподілені обов’язки.

Учасники групи затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Невдовзі слідчі повідомлять затриманим про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: