В електротранспорті Львова посилюються карантинні заходи

миють трамвай

На території Львівської МТГ запроваджують посилений карантин, який діятиме з 19 до 28 березня. У цей час електротранспорт міста курсуватиме у звичному режимі, однак просять пасажирів дотримуватися карантинних правил проїзду, та заохочують купувати квитки через електронні сервіси, - повідомляють у пресслужбі «Львівелектротрансу».

«Найперше, для зменшення ризику поширення вірусу, пасажири повинні користуватися засобами індивідуального захисту – обов’язково бути в масці, коли заходять у трамвай чи тролейбус, дотримуватися дистанції, та намагатися завчасно придбати квиток. Заохочуємо користуватися будь-якими доступними безконтактними, електронними способами оплати за проїзд. Зокрема, на сайті, через QR-код і Приват 24, SMS, Bluetooth та додаток EasyWallet тощо. Або ж завчасно купувати квитки на зупинках у пунктах продажу та терміналах самообслуговування, аби не наражати водія на небезпеку та не відволікати його увагу під час руху», – зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

Також у «Львівелектротрансі» кажуть, що у всіх салонах електротранспорту розміщені антисептики

Нагадуємо, локації пунктів продажу, де можна придбати квитки та картки для проїзду у трамваї або тролейбусі знаходиться за посиланням https://let.org.ua/uk/news/show/perelikpunktivprodazuuakihmoznapridbatikvitkitaproiznikartkinaproizdulvivskomuelektrotransporti.

Також з іншою інформацією щодо оплати проїзду можна ознайомитися на офіційному сайті підприємства у рубриці «Квитки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: