В РНБО хочуть внести зміни у протокол лікування коронавірусу

коронавірус лікарня

У Раді національної безпеки і оборони України заявляють про доцільність внесення актуальних змін до вітчизняного протоколу лікування коронавірусної хвороби.Про це повідомляє пресслужба РНБО.

У Раді національної безпеки і оборони України заявляють про доцільність внесення актуальних змін до вітчизняного протоколу лікування коронавірусної хвороби.
Про це повідомляє пресслужба РНБО.

Учасники наради приділили питанню актуалізації підходів до лікування хворих на коронавірусну хворобу з урахуванням світового досвіду та з огляду на підтвердження циркуляції в Україні мутованих штамів коронавірусу, які походять з країн Європи (Італія, Данія, Бельгія та ін.), Азії, Великої Британії та Австралії.

Експерти наголосили, що клінічна картина захворювання останнім часом значно змінилася – збільшується кількість важкохворих пацієнтів молодого віку, хвороба часто триває понад 14 днів, спостерігається збільшення кількості та зміни характеру ускладнень.

У цьому контексті експерти висловили думку про доцільність внесення актуальних змін до вітчизняного протоколу лікування коронавірусної хвороби, зокрема, у частині проведення антикоагулянтної терапії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: