Львів виділить понад півмільйона гривень на співфінансування соціальних проєктів

IMG_3898

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив перелік проєктів за напрямком «соціальний захист», яким цього року надається фінансова підтримка за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади, та суми співфінансування цих проєктів.

«Цьогоріч маємо 11 громадських організацій, напрацювання яких стали переможцями конкурсу. Усі проєкти-переможці надзвичайно цікаві, потрібні та різнопланові. Загалом, нагадаю, на конкурс за напрямком «соціальний захист» надійшло 28 проєктів від 20 громадських організацій Львова. Переможців визначила конкурсна комісія», - розповів начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Загалом на співфінансування проєктів місто передбачило 550 тис грн.

Серед проєктів, які отримали співфінансування зокрема «Допомога соціально-незахищеним дітям м. Львова», «Протидія алкогольній, наркотичній та ігровій залежності», «Годування потребуючих на Чорновола», «Навчання та перекваліфікація – шлях до адаптації у суспільстві соціально вразливих людей», «Духовно-психологічна реабілітація військовослужбовців у період COVID-19», «Інформаційна підтримка пацієнтів при проходженні лікування від онкологічних захворювань та подальшої реабілітації».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: