Ryanair продовжив термін безкоштовної зміни дати рейсу

picture2_ryanair-zaplaniro_359251_p0

Міжнародний лоукостер Ryanair продовжив термін безкоштовної зміни дати обраного рейсу.

Про це повідомляється на сайті авіакомпанії.

Так, скасовується збір за внесення змін в усі нові бронювання, оформлені до 30 червня 2021 року, для подорожей до 31 жовтня 2021 року. Можна внести до двох змін у бронювання.

Пропозиція «Безкоштовне внесення змін у бронювання» застосовується до бронювань, оформлених після 10 червня 2020 р.

«Щоб скористатись нею, ви маєте змінити бронювання принаймні за 7 днів до дат вильоту за розкладом початкового квитка. Може застосовуватись різниця в тарифах квитка і послуг», – пояснюють у компанії.

За будь-які зміни, внесені протягом 7 днів до дат вильоту за розкладом початкового квитка, стягується стандартній збір за зміну рейсу, зазначений у Таблиці зборів.

За що потрібно буде доплатити:

  • якщо тариф, пов’язаний із новими датами рейсу, вищий за тариф, пов’язаний із початковими датами рейсу, клієнт повинен сплатити різницю між початковим і новим тарифом;
  • за усі зміни імені стягується стандартний збір за зміну імені, зазначеній у таблиці зборів;
  • в початкове бронювання безкоштовно можна вносити до двох змін у дати рейсів в один або обидва кінця, польотні сегменти або маршрут. Подальші зміни (понад вищезазначених двох безкоштовних) дозволяються, але вони можуть підпадати під дію правил змінення рейсів відповідно до статті 3.1.5 Загальних положень та умов перевезення, залежно від ситуації. Якщо ви вже здійснили початково заброньований рейс в один кінець, за бажанням ви все одно можете внести одну зміну в дату зворотного рейсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: