У Львові оголосили про набір медиків для ковідних лікарень

img0391-7f4c4108
Фото: ЛМР

Щодня на Львівщині госпіталізовують 250-300 пацієнтів з COVID-19. За останню добу в лікарні надійшла рекордна кількість – 338 людей.

Стогодні мер міста Андрій Садовий заявив, що у медзакладах критично не вистачає лікарів.

"Робимо все необхідне, щоб збільшити кількість ліжок у міських та обласних лікарнях. Сьогодні ми всі маємо працювати як єдиний механізм. Але нам критично не вистачає лікарів та інших медичних працівників, бо саме вони дають сенс усім ліжкам.", - йшлося у заяві.

Львівська міська рада формує базу лікарів, які готові долучитись до роботи в часі пандемії. Відтак, медиків просять зголошуватись за тел. 15−80, або заповнити онлайн-форму. Мер міста Андрій Садовий зазначив, що за таку працю передбачена гідна фінансова компенсація.

"Знаю, що в нас є багато медиків, які зможуть прийти на допомогу.
Зрештою, якщо ви не зі Львова, то маєте добру нагоду це змінити.
Просимо всіх, хто має медичну освіту телефонувати до нас на Гарячу лінію міста – 1580, або заповнити онлайн-форму – http://bit.ly/3s1maDQ
Вам скажуть, де і які саме лікарі потрібні зараз. Гідна фінансова компенсація гарантована!", - сказав Садовий.

Як інформує zaxid.net, кожної з трьох останніх діб на Львівщині виявляють понад 1000 нових випадків зараження коронавірусом. Половина з цих випадків припадає на Львів. У місті вже зайняті 620 із 1300 місць для ковід-пацієнтів, а при збереженні тенденції місця для нових інфікованих у львівських лікарнях можуть закінчитися менш як за три тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: