Померла найстарша жителька міста Кам’янка-Бузька

Безымянный
Фото: Кам'янка-Бузька міська рада

Вчора на 105-му році життя, перестало битися серце найстарішої мешканки міста Кам’янка-Бузька, Єфросинії Михайлівни Король.

Про це повідомила Кам'янка-Бузька міська рада.

Єфросинія Михайлівна народилася 11 жовтня 1916 року в м.Белз. Батько Михайло - будував церкви, а мати Юлія - виховувала трьох дітей.

З 1945 року, разом з чоловіком Йосипом, переїхали жити в м.Кам’янка-Бузька. Тут народились і виросли їхні двоє дітей, дочка Леся та син Іван. Немалий спадок залишила після себе Єфросинія Михайлівна - це четверо внуків та вісім правнуків.

Багато років працювала на швейній фабриці. Завжди займала активну громадянську позицію. Ще за часів проживання в м.Белз, входила у Всеукраїнську жіночу громадсько-просвітницьку організацію «Союз Українок». Під час Другої Світової Війни активно працювала в шпиталі та допомагала пораненим воякам.

Будучи свідком і учасником багатьох історичних подій, довге й нелегке життя прожила пані Єфросинія, при цьому завжди залишаючись сильною жінкою, чудовою матір’ю та патріоткою своєї держави. Усі труднощі приймала з мужністю та оптимізмом.

Усі охочі зможуть 21 березня, о 14:30 год., в храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Кам’янка-Бузька попрощатися й провести в останню путь Єфросинію Михайлівну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: