Львівська опера безкоштовно транслюватиме постановки нових вистав онлайн

опера

Доки впродовж посиленого карантину у Львові двері театрів зачинені, Львівська національна опера пропонує глядачам переглянути в форматі онлайн знакові та найновіші постановки театру.

Це як і твори сучасних українських композиторів, так і оперна класика – феєрія «Коли цвіте папороть» Євгена Станковича, опера для сімейного перегляду «Лис Микита» Івана Небесного та сучасна постановка опери «Дон Жуан» Вольфганга Амадея Моцарта.

Відеозаписи вистав «Лис Микита» та «Дон Жуан» були здійснені нещодавно за підтримки Українського культурного фонду. У театрі зазначають, що якісна зйомка вистав – це не лише необхідність у сучасному онлайн просторі, це і важливий внесок у фіксування історії української оперної і театральної сцени.

Вистави, доступні для перегляду:

Феєрія «Коли цвіте папороть»: шедевр під забороною: вражаючий спектакль, що поєднує енергетичну музику, хорове виконавство, народні обрядові традиції, сучасну хореографію та яскраве дійство із відеопроекцією.

https://megogo.net/ua/view/8510565-koli-cvite-paporot.html?video_view_tab=description

«Лис Микита»: сучасна українська опера для сімейного перегляду: Ця опера вражає неймовірними масками та костюмами персонажів, феєрією світла, 3D-анімацією, і навіть – повітряними гімнастами. А ще, поряд із звичним оркестром, ви можете почути українські колоритні інструменти – цимбали, ліру, бандуру і гучну трембіту.

«Дон Жуан»: сучасна постановка найвідомішої опери Моцарта: Якщо ви не бачили цієї сучасної постановки, вона здивує вас неповторними світловими ефектами та вражаючими декораціями з металоконструкцій, які є наче лабіринтом загубленої людської душі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: