У Кабміні вирішили, як працюватиме транспорт у «червоних» зонах

транспорт дивись інфо
фото ілюстративне

В Україні в регіонах із «червоним» рівнем епідемічної небезпеки змінили порядок роботи транспорту. Кабінет міністрів передав місцевій владі повноваження щодо визначення роботи громадського транспорту та можливих заборон перевезень.

Як повідомив у свій Телеграм-канал міністр інфраструктури Владислав Криклій, тепер регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у кожній області самостійно ухвалюватимуть рішення про карантинні обмеження в регіоні, - йдеться на сайті Обозрєватель.

Також тільки за рішенням комісій заборонятимуть регулярні й нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним і залізничним транспортом.

Водночас під виняток потрапили:

транзитні перевезення;
перевезення легковими автомобілями, де кількість пасажирів, включаючи водія, не більш ніж 5 осіб без урахування дітей у віці до 14 років;

перевезення службовим (орендованим) автотранспортом підприємств, установ у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які проінформовані не менш ніж за 2 дні органи Нацполіції;

перевезення пасажирів автотранспортом у міжнародному сполученні за наявності підтвердженого негативного результату ПЛР-тесту на COVID-19, проведеного не більш ніж за 48 годин.

Також за окремим рішенням комісії буде заборонено посадку пасажирів в автомобільний або залізничний транспорт міжобласного сполучення, крім спеціальних залізничних рейсів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: