У Львові міська дитяча лікарня отримала ліцензію на трансплантацію органів 

транспл8

Міська дитяча клінічна лікарня Львова, що на вул. Орлика, отримала ліцензію на трансплантацію органів та паліативну допомогу. Також медичний заклад очікує на підписання усіх пакетів медичних послуг НСЗУ за програмою медичних гарантій, дотичних до дитинства.

Міська дитяча клінічна лікарня Львова, що на вул. Орлика, отримала ліцензію на трансплантацію органів та паліативну допомогу. Також медичний заклад очікує на підписання усіх пакетів медичних послуг НСЗУ за програмою медичних гарантій, дотичних до дитинства, - пишуть у пресслужбі ЛМР.

«Другий рік поспіль наш медичний заклад — єдиний у Львівській області отримує три реабілітаційні пакети. Працюємо та розвиваємося щодня заради наших маленьких пацієнтів», — каже головний лікар лікарні Дмитро Квіт.

Зазначимо, у Львові цього року хочуть провести першу дитячу трансплантацію на базі міської дитячої лікарні. Саме ця лікарня — одна із небагатьох в країні, яка вже більше 10 років займається трансплантацією, зокрема печінки у дітей.

«Ми ведемо дотрансплантаційну підготовку дитини та післятрансплантаційне спостереження. На жаль, саму трансплантацію, у зв’язку з недосконалим українських законодавством, до минулого року проводили закордоном — маємо контакти з Бельгією, Варшавою. Але на сьогодні ми вже готові проводити ці трансплантації в нас, і ми станемо першою клінікою у західній Україні, яка буде проводити такі трансплантації», — додав Дмитро Квіт, головний лікар дитячої лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: