Українські школярі зберуться на найбільший урок про зміни у кліматі

навчання1
Фото ілюстративне

Міжнародна організація AIESEC за підтримки UNICEF проводить «Найбільший урок у світі». Всеукраїнська вступна конференція відбудеться 17 квітня об 11.00 год, за участю провідних компаній України на платформі YouTube.

Міжнародний проєкт «Найбільший урок у світі» — це всесвітня ініціатива Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка знайомить дітей та молодь з цілями сталого розвитку, для того, щоб в Україні почали робити свій внесок у їх досягнення, повідомляють у Львівській мерії.

«У 2015 році світові лідери затвердили 17 глобальних цілей, метою яких є до 2030 року зупинити зміни клімату, викорінити бідність та подолати нерівність і несправедливість. Кожен з нас може стати частиною досягнення цих цілей. І щоб це сталося, усі ми повинні знати про те, як ми можемо сприяти цьому, починаючи з найменших мешканців планети — дітей.

«Найбільший урок у світі» — ініціатива, яка має на меті провести заняття у 100 країнах та ознайомити дітей всього світу з глобальними Цілями Сталого Розвитку», — зазначають організатори.

Цього року на події говоритимуть про 13-ту ціль сталого розвитку, а саме — пом'якшення наслідків змін клімату. Проєкт спрямований на привернення уваги суспільства до світових проблем. Натомість  амбасадори дізнаються багато корисної інформації та підготуються до проведення уроків для школярів середньої та старшої школи (6−11 класи).

Подія відбудеться у два етапи:

• Перший етап — вступна конференція для амбасадорів (17 квітня), на якій амбасадори дізнаються все про цілі сталого розвитку та підготуються до проведення уроків;

• Другий етап — проведення найбільших у світі уроків у школах міста та області. Цей етап триватиме протягом тижня (19−23 квітня 2021 року). Амбасадори популяризуватимуть тематику цілей сталого розвитку серед школярів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: