Садовий обіцяє, що школа у Брюховичах буде добудована і почне працювати з вересня

IMG_9912

Депутати Львівської міської ради визначили замовником робіт із добудови школи у  Брюховичах управління освіти ЛМР.

Депутати Львівської міської ради визначили замовником робіт із добудови школи у Брюховичах управління освіти ЛМР.

Це передбачено ухвалою «Про заміну сторони договору».

Раніше замовником була Брюховицька селищна рада, яка зараз перебуває в процесі ліквідації.

При цьому частина депутатів запропонували перенести ухвалу, мотивуючи це тим, що потрібно вивчити, як були використані раніше видалені кошти і чи потрібні додаткові кошти на завершення будівництва.

Втім міський голова Андрій Садовий наполіг на прийнятті ухвали, заявивши, що інакше школу не встигнуть добудувати до 1 вересня.

«Цю школу можна добудувати, і вже 1 вересня діти можуть піти вчитись у нові приміщення. Якщо ми цю ухвалу переносимо, то там місяць вже б можна було роботи проводити. Тим більше, що обласна рада готова дати дофінансування. Ми домовились, що усі розпочаті роботи, ми завершуємо. Є чотири освітні установи, які треба завершити. Роботи по будівництву цієї школи припинили восени торік. Брюховичі не мали грошей на оплату і об'єкт був законсервований. Ми можемо створити комісію, перевірити усі роботи, але це буде неприпустимо, щоб ми цю школу ще місяць тримали в підвішеному стані. Завтра нас з вами звинуватять, що ми недобудували цю школу. Якщо цю збудувати, то дітей не будуть возити у Шевченківський район», - заявив Андрій Садовий.

Він також запропонував депутатам виїхати на місце, щоб ознайомитися з ситуацією.

«Можна завтра зробити виїзне засідання комісії, на місці зібратись і фіналізувати рішення. Я там був восени і розумію, що цього року ми цю школу можемо добудувати. Цей довгобуд треба припинити. 30 років всі влади обіцяли, що школа буде добудована», - заявив міський голова.

Площа школи становитиме понад 9 тис. м. кв. і вона буде розрахована на 620 учнів. Передбачено велику актову залу, 2 спортивних зали, щоб забезпечити належні умови для навчання дітей. Новобудова складатиметься із 3-ох корпусів, які будуть поєднані між собою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: