У Львові допомагатимуть малому і середньому бізнесу пережити локдаун

IMG_8530

Депутати Львівської міської ради погодили низку ухвал для підтримки бізнесу, у зв’язку з локдауном та карантинними обмеженнями

.

«Ми ці заходи розглянули вчора на засіданні виконавчого комітету. Пропонуємо надати пільгу підприємцям, які мають літні майданчики, на квітень на оренду конструктивних елементів, а також звернутися до власників приватних об'єктів нерухомості, з проханням надати пільгу їхнім орендарям», - розповіла директорка департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич.

Як розповів секретар Маркіян Лопачак, депутати затвердили програму функціонування міського Центру підтримки підприємництва, який допомагає мешканцям у створенні, веденні й розвитку власного бізнесу, та внесли зміни в ухвалу, яка передбачає відшкодування відсоткової ставки по кредитах для підприємців, збільшивши максимальну суму позики до 3 мільйонів гривень.

«У найближчих планах - встановити пільги для підприємців, які є платниками єдиного податку ІІ групи. Вже звертаємось до центральної влади з проханням внести необхідні зміни у податкове законодавство й дозволити нам це зробити», - розповів Маркіян Лопачак.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: