У Львові фінансово підтримають обдаровану молодь

IMG_8530

Депутати Львівської міської ради погодили програму підтримки обдарованої молоді.

Згідно з програмою, з міського бюджету отримують фінансову підтримку талановиті учні, які стали переможцями міських учнівських інтернет-олімпіад, міжнародних, всеукраїнських предметних олімпіад, інтелектуальних конкурсів, турнірів, учасниками науково-пошукових конференцій.

Управлінню освіти департаменту гуманітарної політики депутати доручили розробити та подати на затвердження виконавчому комітету порядок використання коштів на надання фінансової підтримки (одноразової грошової виплати (допомоги) для участі в інтелектуальних турнірах, конкурсах, олімпіадах, змаганнях.

Програмою передбачена виплата 30 премій  обдарованій молоді по 20 тис. грн., також надається фінансова підтримка обдарованої молоді (об’єднанням) для надання можливостей участі в інтелектуальних турнірах, конкурсах, олімпіадах, змаганнях тощо.

Окрім того, відповідно до цієї програми, у 2021 році, як і в попередні роки,  будуть відзначені учні закладів загальної середньої освіти  Львівської міської територіальної громади, які стали у 2020/2021 навчальному році переможцями міських учнівських інтернет-олімпіад з базових дисциплін:

За І місце – грошовою винагородою у розмірі 5000 грн.

За ІІ місце – грошовою винагородою у розмірі 3 000 грн.

За ІІІ місце – грошовою винагородою у розмірі 2 000 грн.

Відзначать випускників закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади, які у 2020/2021 навчальному році за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з базової дисципліни отримали:

200 балів – грошовою винагородою у розмірі 5000 грн.

400 балів – грошовою винагородою у розмірі 10 000 грн.

600 балів – грошовою винагородою у розмірі 20 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: