«Укрпошта» закупить майже дві тисячі авто для пересувних відділень

укрпошта5

«Укрпошта» у рамках спільного проєкту з ЄБРР уклала договір на закупівлю 1860 автомобілів Сitroen Berlingo L2 Worker для пересувних відділень, вартість закупівлі 1,3 млрд грн.

Про це повідомив у Фейсбук міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«1860 новеньких авто для пересувних поштових відділень вже скоро почнуть свої важливі мандрівки дорогами України. Сьогодні в рамках спільного проєкту з ЄБРР Укрпошта уклала договір на їх закупівлю з переможцем тендеру – компанією VIDI.
Нові автівки марки Сitroen Berlingo L2 Worker вироблятиме ТОВ «Пежо Сітроен Україна» і імпортуватиме їх із Франції. Перші Укрпошта очікує отримати вже наприкінці цього літа», - зазначив Криклій в дописі.

Також він зауважив, що загальна вартість закупівлі складає 1,3 млрд грн. Включена гарантія на 5 років та ремонт і техобслуговування авто на 150 тис. км за принципом «full-service».

Кріклій додав, що зараз в Україні є понад 600 пересувних поштових відділень, які працюють у найвіддаленіших районах 7 регіонів. Це Київська, Одеська, Херсонська, Закарпатська, Черкаська, Чернівецька і Чернігівська області. До кінця року буде вже 2500 мобільних відділень, що дозволить покрити сучасною та зручною доставкою 100% населених пунктів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: