Квентін і Тарантіно: десятеро собачок у Львові чекають на нових господарів (фото)

собаки
Фото ілюстративне

Усі вони абсолютно різні, з різними долями, але об’єднує їх одне — бажання знайти те, чого так бракувало у їхньому житті — люблячу родину.

У ЛКП «Лев» нових господарів чекають десятеро хвостанів.

Лис, 3 роки

Цей хлопчик, точно, як дзиґа. Йому цікаво абсолютно все, що відбувається навколо. Усюди покрутитися, всюди встигнути. А його яскрава посмішка, тільки доповнює образ веселуна. Йому би людину, яка направила енергію цього собаки в правильне русло.

Місце відлову: вул.Садова

Арій, 1 рік

Ідеальний хлопець, грайливий, слухняний, ефектний. Виглядає ну дуже солідно. Такому красеню не місце на вулиці, тільки вдома на м’якій подушці.

Місце відлову: вул.Олесницького

Тарантіно, 5 років

Тихий, неконфліктний хлопчик. На нього неможливо дивитися без замилування. Має такий сум в очах, ніби вже не вірить, що колись зможе мати родину.

Зверніть на нього увагу!

Місце відлову: вул.Туркменська

Квентін, 3 роки

Квентін з тих собак, для яких завести друзів це питання однієї хвилини. Шустрий, смішний добряк. Любить людей. І незважаючи на свій розмір, не проти, щоб його взяли на ручки.

Місце відлову: вул.Туркменська

Спарк, 4 роки

Спарк приїхав до нас на щорічну вакцинацію і з надією, нарешті, знайти родину. Активний, гавкучий та дуже приємний хлопець. Може стати прекрасним другом для когось. От тільки поки що ніхто цього не помітив.

Місце відлову: вул.Пирогівка

Моцарт, 7 років

Моцарт має якийсь особливий шарм, яким підкорив вже всіх працівників. Любить ніжності, а особливо, коли чухають за вушком. Вміє ходити на повідку, та й загалом дуже слухняний.

Місце відлову: Галицьке Перехрестя

Марсель, 1 рік

Трохи боязкий та спантеличений, але це мине. Ми з ним трохи попрацюємо і він стане найвідважнішим хлопцем на ЛКП «Лев».

Місце відлову: вул.Конюшинна

Ліон, 5 років

Перед тим, як потрапити до нас, Ліон блукав по вулиці, наче когось шукав та чомусь так і не знайшов. Він досі ще має стрес, та це не заважає йому бути чуттєвим та ніжним хлопчиком. На жаль, цей песик  не може побачити, наскільки прекрасний світ, але може це відчути, завдяки вашій любові та підтримці.

Місце відлову: вул.Любінська

Ханна, 1 рік

Ця дівчинка точно була домашньою, бо виглядає доглянутою та викоханою. Вона ще не зовсім розуміє, чому опинилася в нас, тремтить всім тілом та горнеться до людей, шукаючи тепла.

Місце відлову: вул.Керченська

Еміль, 1 рік

Маленький, делікатний хлопець. Обережно ставитися до людей та інших собак. Наразі не вміє гуляти на повідку, але пару занять з кінологом і він стане найкращим супутником на прогулянках.

Місце відлову: вул.Керченська

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: