​В «Укрзалізниці» розповіли про обмеження з висадки та посадки пасажирів у карантинних зонах

уз8

«Укрзалізниця» оновила інформацію про рух поїздів в областях України, оголошених «червоними» карантинними зонами.

Про це повідомляють на сайті «УЗ».

Зазначається, що в Миколаївській області до 1 квітня включно обмежень висадки-посадки не буде, але ситуація може змінитися у зв'язку з динамікою захворюваності в регіоні.

У Львівській області висадка і посадка пасажирів не обмежені щонайменше до 30 березня включно, також залежно від розвитку епідеміологічної ситуації в регіоні.

У Києві та Київській області, а також Сумській та Одеській областях обмежень висадки-посадки немає.

У Чернівецькій, Івано-Франківській, Житомирській та Закарпатській областях обмеження з продажу квитків, а також висадки-посадки продовжено до 6 квітня включно.

В «УЗ» зазначають, що компанія стежить за динамікою захворюваності в регіонах і готова і до призначення спецрейсів за погодженням із Міністерством охорони здоров'я, і до відновлення повноцінного пасажирського сполучення в цих регіонах.

Нагадаємо, 22 березня, Кабінет міністрів погодив зміни в порядку застосування транспортних обмежень для «червоних зон». Транспортні обмеження вводитимуть окремими рішеннями державних або регіональних комісій для кожного регіону, а не автоматично за фактом потрапляння регіону до офіційного переліку «червоних зон» за рішенням МОЗ.

«Зі свого боку «Укрзалізниця» одразу ж пропонуватиме спецрейси до таких регіонів з метою запобігання неконтрольованим перевезенням пасажирів, які вимушені терміново покинути регіон», - наголосили в УЗ.

10 березня «Укрзалізниця» призупинила рух потягів у «червоних» зонах. Раніше було призначено 10 спецрейсів з і до Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей для безпечного вивезення пасажирів, яким критично важливо виїхати з карантинної зони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: