На Харківщині мати викинула новонародженого в туалеті на вокзалі

image
Фото: 24 канал

У Харківській області на залізничному вокзалі жінка народила дитину у туалеті. Вона викинула немовля у вигрібну яму, залишивши помирати.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, 41-річна жінка народила немовля у покинутому туалеті на залізничному вокзалі та викинула його у яму.

"Інформація про подію надійшла до Лозівського районного відділу поліції 27 березня о 06:48. Заявниця повідомила, що в смт. Панютине у ямі туалету на станції плаче дитина", - йдеться у повідомленні.

Дитячий плач почула перехожа і викликала поліцію.

"Море крові, а в зав'язаному пакеті – дитина. Він кричав, плакав, ворушився, але ми не могли його дістати і викликали усіх", — розповіла жінка.

Як інформує 24 канал новонародженого хлопчика рятували небайдужі. Фельдшер бригади екстреної медичної допомоги, не втрачаючи ні хвилини, самостійно зірвав дошки на підлозі туалету та дістав дитину із ями. Хлопчик був зав'язаний у пакет, навколо шиї – обвита пуповина. Немовля було майже без свідомості.

Вага хлопчика – 3,3 кілограма. Його у важкому стані шпиталізували до лікарні. Наразі хлопчик у реанімації.

Поліцейські встановили особу матері хлопчика. Жінці 41 рік. У неї є чоловік та четверо дітей. На даний час зловмисниця перебуває у лікарні.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 Кримінального кодексу ("залишення матір’ю новонародженої дитини у небезпеці"). Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Більше деталей дивіться у відеосюжеті ТРК "Лозова"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: