У Львові запрошують на навчання у вільний театральний університет

145264129_5043184105755631_4360045200385311965_o

У Львові кожен охочий може пройти акторський, режисерський курс або курс співу, незалежно від роду діяльності. Театральний центр «Слово і голоС» разом із Українським вільним театральним університетом проводять онлайн-навчання 5 разів у тиждень.

Про це повідомляють у театральному центрі «Слово і голоС».

Кожен може вибрати для себе Акторський або Режисерський курс від режисера Валерія Більченка (Німеччина), два курси акторської майстерності від режисера Сергія Ковалевича (Росія-Україна), або ж стати учасником Акторської співочої майстерні актриси та співачки Наталії Половинки (Львів).

Курси можуть бути цікавими як професійним театрознавцям, акторам, так і тим, для кого театр є мрією або захопленням.

«Це наразі єдина в Україні можливість освіти, в якій актора чи режисера провадять до відкриття самого себе, вчать жити в тому часі, вчать радості, яка не минає. Тому ці майстерні, семінари дозволяють працювати в одному з театралами просторі айтішникам, письменникам, філософам, людям різних професій, - пояснює художній керівник «Слово і голоС» Наталія Половинка.

Також вона додає, що Театральний центр «Слово іголоС» організував можливість навчання у європейських майстрів театру, українських режисерів закордоном та в Україні.

«Валерій Більченко, який співпрацює з Томасом Остермайєром та навчає акторів в Берліні, давно веде Акторський курс онлайн та у березні відкрив Режисерський.  Сергій Ковалевич – режисер, який працює у всій Європі і в Росії, запровадив семінари, які відкривають шляхетну якість української культури: Сковорода, Шевченко, Леся Українка, Стус. Я проваджу дорогою до джерела своєї культури і людини – народна пісня, давні духовні напіви, вчу професії актора-співака.»

Є платні та безкоштовні курси. За подіями та графіком навчання можна слідкувати на двох сторінках у Фейсбук – «Слово І голоС / Word and Voice», «Український вільний театральний університет». Деталі можна дізнаватися, написавши повідомлення на сторінки або ж на пошту Театрального центру «Слово і голоС» - [email protected].

Окрім самої театральної освіти, перевагами курсів є те, що учасники навчання надалі отримають запрошення на живі майстерні у «Слово і голоС», зможуть стати учасником Міжнародної лабораторії ІРМОСУ, щорічного Міжнародного театрального фестивалю Традиції «ДРЕВО».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: