У столиці вручили головну премію країни «Родина року»

maxresdefault

18 березня у розкішному Event Hall Regent Hill відбулося урочисте нагородження переможців почесної премії «Родина року-2021», яка цьогоріч вперше відбулася в Києві і має всі шанси стати щорічною. 

18 березня у розкішному Event Hall Regent Hill відбулося урочисте нагородження переможців почесної премії «Родина року-2021», яка цьогоріч вперше відбулася в Києві і має всі шанси стати щорічною.

«Успішна держава починається із щасливої родини, бо кожна людина насамперед піклується про затишок і добробут близьких. Це найважливіше для всіх нас. На створення премії нас надихнули як відомі міцні українські сім’ї митців, артистів та спортсменів, так і звичайні багатодітні родини, яких ми маємо знати і вшанувати, бо саме вони плекають наше майбутнє», – діляться думками організатори премії «Родина року»: амбасадор, автор ідеї Ірина Климович та співорганізатор Ірина Оськіна.

Головна мета івенту – нагадати суспільству, що кожна родина важлива та особлива, а сімейні цінності насправді безцінні і саме це запорука відродження та розквіту нації.

Цьогорічна церемонія, на якій було відзначено нагородами понад сорок номінантів, вразила гостей вишуканістю та витонченістю.

До організації цього маштабного заходу долучився телевізійний продюсерський центр «Кадрики», який понад 10 років працює із українськими сім’ями, допомагаючи виховувати підростаюче покоління. Вихованці «Кадриків» були почесними гостями на червоній доріжці заходу і мали честь взяти ексклюзивні інтерв’ю у зірок всеукраїнського масштабу.

Серед представників оргкомітету премії зіркове журі – Ольга Сумська, Олег Пінчук, Марина Кінах, Михайло та Валерія Присяжнюки, Михайло Ларін, Світлана Вольнова, Вʼячеслав та Ірина Дюденки та Владлен Неклюдов. Також до оргкомітету входили Олександр Вознюк, Наталя Ритвіна, Іван Степурін, Юлія Гершун.

Сімейний «Оскар» отримали більше 15-ти родин з усієї України, серед яких чудові сім’ї телеведучої «1+1» Валентини Хамайко та Андрія Оністрата, телеведучого каналу «Україна» Тимура та Інни Мірошниченків, співачки Камалії та Мохаммада Захура, народного артиста України Павла і Марини Зібрових, актора Дмитра Ступки та Поліни Логунової та інших відомих зірок, українських родин та багатодітних сімей, які  виховують не менше дванадцяти діточок (повний список імен номінантів, гостей та партнерів на офіційному сайті проєкту).

Дует «Анна-Марія» отримали титул «Родинний дует».

Дизайнер Елай Рукос може пишатися титулом «Тато року», а «Зірковою мамою» стала Катерина Бужинська. Гран-прі «Мама року» отримала рестораторка Лілія Олійник. Номінанти та переможці премії ділилися секретами успішного поєднання батьківства із творчою або професійною діяльністю.

Юну киянку Данієлу Шапочнікову – співачку та майбутню зірку льодових арен – нагородили званням «Дитина року».

Родзинкою проекту стала номінація  «Гордість країни» – особлива відзнака для тих, хто прославляє Україну на увесь світ. Цьогоріч із тріумфом вітали її переможців – голлівудську акторку українського походження Міллу Йовович, головного лікаря-кардіохірурга України Бориса Тодурова, видатного митця Івана Марчука, відому тележурналістку, ведучу «ТСН.Тиждень»  Аллу Мазур та письменника  Володимира Нікітенка. Також нагороду в цій номінації повезла до рідного міста львів’янка, громадська діячка Уляна Дорош.

«Родина Року» 2021 стала справжнім святом щирості, любові та єдності. Гостей вітали піснями зірки-номінанти: Павло Зібров, дует «Анна-Марія», Камалія, Катерина Бужинська, Наталія Валевська, а також Віталій Козловський та інші.

Також на сцені виступали юні та прогресивні співачки Sowa та Марта Рак.

Вечудою червоної доріжки, яка зустрічала зіркових гостей, стала відома київська блогерка Ольга Бойко.

Серед номінованих родин року свої нагороди отримали: Навроцька Роман та Ольга, Баран Володимир та Софія, Брагінці Олексій та Єлизавета, Снитнікові Ярослав та Марія, Ковтуни Петро та Анастасія, Черкашини Дмитро та Вероніка, Левицькі Любомир та Наталія, Демкури Тарас та Ірина, Колесники Іван та Валентина, Юсани Олександр та Олена, Бойки Ольга та Віктор, Дюденки В'ячеслав та Ірина, Горові Ірина та Олександр.

Серед номінованих матусь року нагороди отримали: Вероніка Омецинська, Марина Корнієнко, Ірина Довгопола, Софія Занько- Цекіт, Ілона Демків, Юлія Дяків, Тетяна Савицька, Катерина Чепак, Тетяна Якубець, Олена Макарадзе, Інна Арат, Інна Леон, Олена Рожкова, Ксанті, Лілія Олійник.

Нагороджували переможців премії DZIDZIO, Святослав та Христина Гринчуки, Євген Клопотенко, Ольга Атанасова, Олександр Прохоров, Віталіна Ющенко, В’ячеслав Соломка, Катерина Файн та інші.

Розважав гостей  ведучий та шоумен Дядя Жора (Вадим Мичковський)  та співведуча Ірина Климович.

Фундатори проєкту вдячні усім чудовим родинам, що взяли участь у події та надихнули українські сім’ї своїм славним прикладом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: