19-річну студентку, яка зникла напередодні, знайшли вбитою в орендованому помешканні у Львові

sar3
Фото: пошуково-рятувальна волонтерська асоціація

У орендованому помешканні, що на вулиці Личаківській у Львові, виявили тіло 19-річної дівчини, що зникла напередодні, 29 березня.

Відомо, що Дарья Косенок перебувала у розшуку, оскільки у понеділок родичі та друзі втратили із нею зв'язок орієнтовно о 16.00 годині понеділка. Дівчина вийшла з гуртожитку №3 ЛНУ ім. І. Франка, що на вул. Медової Печери, 39. Сама Дарья із Кам'янського ( колишній Дніпродзержинськ), була студенткою Львівського університету імені Івана Франка, там вона навчалась на філологічному факультеті за спеціальністю «перська мова»

За інформацією поліції Львівщини, у вбивстві підозрюють її обранця, який наразі переховується.

Фото з місця події, ГУ НП України у Львівській області

Тіло дівчини виявила власниця квартири, яка і зателефонувала до оперативників.

«На тілі загиблої правоохоронці виявили множинні рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Особу дівчини встановлено - нею виявилась 19-річна мешканка Дніпропетровської області, студентка одного з львівських вищих навчальних закладів. Сьогодні, 30 березня, з заявою про її зникнення у поліцію звернулась матір дівчини, отож, вона перебувала у розшуку», - сказано в повідомленні.

У відомстві також зазначають, що слідчі відкрили провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину, а також проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення та затримання зловмисника, причетного до вбивства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: