Гірськолижники зі Славського візьмуть участь у дитячому чемпіонаті світу

_1617181548_613x321.61594963274_3_0
Фото: ЛОДА

Двоє вихованців відділення гірськолижного спорту Славської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Пацаган та Дмитро Гашпар у понеділок, 29 березня, у складі національної збірної перетнули італійський кордон. 

У Італії юні спортсмени візьмуть участь у чемпіонаті світу серед дітей. Тренує спортсменів Ксенія Пацаган зі Славської ДЮСШ, - повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

У відомстві зазначають, що загалом на Львівщині сьогодні функціонують вже 4 дитячо-юнацькі спортивні школи та 2 громадські організації, що розвивають гірськолижний спорт.

Зимовий змагальний сезон збірна Львівщини завершила з медалями національних змагань:

  • Катерина Шепіленко стала віцечемпіонкою України  в дисципліні  супер-гігант,
  • Дмитро Гашпар - чемпіоном України серед юнаків,
  • Олеся Шарун - віцечемпіонкою серед дівчат,
  •  Олександр Пацаган  - бронзовим призером національного чемпіонату серед юнаків, а Данило Кусень виборов дві медалі на етапах Кубку України.

«Навчають гірськолижного спорту, окрім  Славської школи, у Сколівській та  Бориславській ДЮСШ, Спеціалізованій дитячо-юнацької школі гірськолижного спорту ФСТ  «Динамо», спортивному клубі «Евеленч» та клубі «Бориславська Сніжинка» при комплексі «Буковиця». Усього гірськолижний спорт на Львівщині опановують 510 учнів. З ними працює 25 тренерів-викладачів», - сказано в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: