Відзавтра буде перекрито для проїзду транспорту вулицю Шімзерів

шміз

Відзавтра, 1 квітня, розпочинається ремонт вул. Шімзерів, відтак рух транспорту тут буде перекрито. Також продовжуються роботи на відтинку від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців, де вже завершено заміну всіх інженерних мереж.

Натомість, ділянка від вул. Мечникова до вул. Шімзерів (до каплиці) відкривається для проїзду, - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», повністю завершити ремонтні роботи на відтинку від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців планують до кінця літа, а ремонт вул. Шімзерів заплановано до кінця вересня.

Нагадаємо, проектом реконструкції вул. Пекарської, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об'єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення, влаштування благоустрою території.

Замовник виконання робіт ЛКП «Львівавтодор», підрядник — ТзОВ «Вельт Капітал».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: