Для Славської лікарні купили новий УЗД-апарат за понад мільйон гривень

99088df8655af31b9e03bf66272f8237

Для Славської міської лікарні придбали УЗД-апарат за 1 мільйон 100 тисяч гривень.

Chison CBit 8 – це діагностична система нового покоління, в якій використані передові технології в галузі ультразвукового сканування. УЗД-апарат експертного класу забезпечує еталонну якість ультразвукової діагностики, при цьому залишається досить мобільним і простим у використанні.

Універсальний стаціонарний апарат для всіх видів УЗД, з однаковим успіхом на ньому можна проводити обстеження і в акушерстві/гінекології, абдомінальних, кардіологічних та інших видах дослідженнях.

Головний лікар КНП «Славська міська лікарня» Оксана Зенинець зазначає: «Апарат УЗД було придбано за кошти місцевого бюджету. Попередньо консультувались із лікарями інших закладів охорони здоров’я, які вже працюють з таким УЗД і залишаються задоволені якістю роботи системи CBit 8. Разом із місцевою владою зупинились на єдино правильному варіанті: придбати нове діагностичне обладнання для жителів Славської ОТГ».

Оксана Михайлівна підкреслила, що в медичній практиці від точності і професійності поставленого діагнозу залежить успіх лікування. Подібне обладнання у міській лікарні вже давно морально і технічно застаріло. Всі обстеження, які входять до протоколу лікування, будуть безкоштовні для пацієнтів, які уклали декларацію про медичне обслуговування населення та надаватимуться за скеруванням сімейних лікарів, які працюють в КНП «Славська міська лікарня».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: