На Євробачення-2021 можуть допустити глядачів

євроб

Євробачення-2021 може відбутися за присутності глядачів. В Гаазі з посиланням на офіційний сайт конкурсу, організатори Євробачення-2021 вивчають усі можливі варіанти, щоб попри коронавірус глядачі могли, не наражаючись на небезпеку, відвідати заходи конкурсу.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційний сайт конкурсу.

«У разі, якщо дозволять обставини, глядачам буде дозволено бути присутніми на пісенному конкурсі «Євробачення» у травні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на всіх дев’яти шоу, зокрема, репетиціях, півфіналах та фіналі, одночасно можуть бути присутніми максимум 3500 глядачів. Усі вони повинні мати негативний результат тесту на коронавірус. Влада Нідерландів хоче встановити мобільну лабораторію, щоб кожен міг оперативно зробити тест на коронавірус.

«Ми розглянемо всі доступні варіанти та оголосимо більше деталей найближчими тижнями про те, як ми можемо безпечно організувати проведення конкурсу в Ahoy у Роттердамі, звісно, якщо ситуація дозволить. Здоров’я та безпека всіх, хто відвідує захід, залишається нашим головним пріоритетом», - зазначив виконавчий директор Євробачення Мартін Остердал.

Представник від України гурт Go_A виступатиме у першому півфіналі 18 травня під номером 15.

Так, у першому півфіналі, 18 травня, виступлять такі країни: Литва, Словенія, Росія, Швеція, Австралія, Північна Македонія, Ірландія, Кіпр, Норвегія, Хорватія, Бельгія, Ізраїль, Румунія, Азербайджан, Україна, Мальта.

У другому півфіналі, 20 травня, виступлять такі країни: Сан-Марино, Естонія, Чеська Республіка, Греція, Австрія, Польща, Молдова, Ісландія, Сербія, Грузія, Албанія, Португалія, Болгарія, Фінляндія, Латвія, Швейцарія, Данія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: