У Львівській мерії кажуть, що на вулицях міста працюють порохотяги та поливальні машини

миють місто

Як повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, у всіх районах Львова працюють порохотяги та поливальні машини, які прибирають та миють проїжджу частину, магістральні дороги та тротуари.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

«Ми проводимо прибирання міста. Працюють порохотяги у кожному районі. На загал сьогодні працюють 5 великих порохотягів і 2 малих. Прибирають порох з прибордюрної частини вулиць. Після того ми миємо проїжджу частину, магістральні дороги, а також тротуари поливальними машинами. Станом на сьогодні у місті працює 9 поливальних машин, які змивають той порох, який є на дорогах і на тротуарах.

Також ми чистимо дощоприймачі. Ми почали це робити з 15 березня. Крім цього ми фарбуємо зупинки громадського транспорту.

Тому стараємось, щоб зараз місто було чистим, прибраним, і готуємось до Великодніх свят. Зараз наводимо порядок щодо благоустрою нашого міста», — зазначила Ірина Маруняк.

Вона також додала, що комунальні служби готують до роботи фонтани, які планують запустити після стабілізації погодних умов.

«Ми готуємо фонтани до запуску. Ми почали вже також проводити ревізію форсунок фонтанів, поступово робимо ревізію моторів, обладнання, і при стабілізації погодних умов, коли буде добра хороша погода і тепло, ми плануємо фонтани запускати», — відзначила заступниця міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: