Семеро депутатів Ради жодного разу не проголосували в березні, - КВУ

нардепи6

За даними Комітету виборців України, семеро народних депутатів у березні жодного разу не проголосували в Верховній Раді (не натискали за, проти, утримався). Серед них - Тарас Козак, Вадим Рабінович, Сергій Ларін, Володимир Кальцев, Степан Івахів, Юрій Солод, Олесь Довгий.

Про це повідомила пресслужба КВУ.

Також майже не голосували Антон Яценко і Вадим Столар, які натиснули кнопку для голосування лише один раз за місяць. Ігор Абрамович і Сергій Льовочкін взяли участь в 0,84% голосуваннях, Ренат Кузьмін – в 1,01%, Олександр Пузанов – 1,52%, Юрій Бойко – 1,86%, Олександр Дубінський – 2,36%.

«Мова йде як про депутатів, які загалом були відсутні на засіданнях Ради, так і про тих депутатів, які були присутні в Раді, однак участі в голосуваннях не брали», - зазначили в КВУ.

Лише один депутат взяв участь в усіх голосуваннях у березні – Максим Павлюк.

Загалом впродовж місяця найактивніше голосували депутати «Слуги Народу» та «Європейської солідарності». В середньому один депутат СН взяв участь у 81% голосувань, ЄС – у 80% голосувань. Нижчий результат в депутатів «Голосу» - 76% та ВО «Батьківщина» - 74%. Натомість, майже не голосували депутати «Опозиційної платформи За життя», які натискали кнопку лише в 34% голосувань.

Всього за місяць відбулося 13 пленарних засідань ВР, на яких було проведено 592 голосування.

Під час пленарних засідань упродовж 2020 року 100 народних депутатів не виступили у Раді жодного разу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: