У Львові на п’яного водія поліцейські двічі складали протокол протягом дня

pyanoe-vozhdenie-voditel-avto
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Сьогодні вдень, поліцейські зупинилися на забороняючий сигнал світлофора на виїзді з вулиці Ряшівської. Попереду них, те саме зробив автомобіль Mercedes-Benz.

Раптом, не дочекавшись зеленого світла, керманич передньої автівки почав рух на червоне світло, повідомили у патрульній поліції.

У цей час вулицею Городоцькою їхали два автомобілі, яким він створив аварійну ситуацію: один різко змушений змінити траєкторію руху, а другий — екстрено гальмувати.

Порушника одразу зупинили. Перший водій, який ледь не постраждав від дій 47-річного керманича, продовжив рух, а другий — надав відео порушення і відмовився від претензій.

Поліцейські під час спілкування із львів'янином помітили у нього ознаки алкосп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 0,49 проміле.

На чоловіка склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Також, на нього винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП.

Порушника попередили про неприпустимість продовжувати рух, з чим він погодився і залишивши авто подався геть.

Через якийсь час, патрульні проїжджаючи згаданою вулицею зупинили автомобіль Mercedes-Benz за те , що водій не увімкнув поворот при здійсненні маневру. Виявилося, що це той самий порушник, якого перед цим зупиняли колеги.

Витверезітися чоловік не встиг, що підтвердив пристрій Drager. Цього разу результат — 0,34. Тож, на нього знову склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння і винесли постанову за порушення правил користування попереджувальними сигналами при зміні його напрямку.

Порушник залишив автомобіль на стоянці і знову пішов геть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: