Лікарні Львова отримали 190 нових кисневих концентраторів

кисневі конц6

До Львова прибуло 190 кисневих концентраторів для лікування кисневозалежних пацієнтів. Їх отримали 1-ша, 5-та і 8-ма міські лікарні, міська дитяча лікарня й лікарня Львівської залізниці.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Зокрема, як уточнили в міському управлінні охорони здоров’я, 5-та міська лікарня отримала 70 концентраторів, 1-ша міська лікарня – 30, 8-ма міська лікарня – 50, міська дитяча лікарня – 15, та 25 концентраторів передали лікарні Львівської залізниці.

Це 10-літрові кисневі концентратори. Їх, як і 200 попередніх, місто придбало для лікарень без посередників у турецької компанії «Elmaslar Imalat Tibbi Cihaz», яка виробляє медичне обладнання. Завдяки цьому на закупівлі 390 кисневих концентраторів (200 раніше і 190 тепер) вдалося зекономити близько 7 млн грн з бюджету міста.

У ЛМР повідомляють, що тепер у міських лікарнях Львова є понад 700 кисневих концентраторів й облаштовано 751 кисневу точку. Станом на сьогоднішній ранок у стаціонарах на лікуванні перебуває 1112 осіб, з них у 1041 підтверджено коронавірусну хворобу. За останню добу до медзакладів поступило 46 осіб, виписано – 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: