Скільки штрафів виписала поліція за відсутність захисної маски

маска55

Упродовж минулого тижня поліцейські склали понад 11 тисяч постанов щодо громадян за неносіння масок або респіраторів, загалом від початку карантину таких постанов - більш як 200 тисяч.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко.

«Трохи статистики за минулий тиждень: складено 1881 адмінпротокол за порушення правил щодо карантину людей (всього від початку карантину 85 982 адмінпротоколи); винесено 11 044 адмінпостанови за неносіння масок чи респіраторів (всього 200 073 адмінпостанови); перевірено 72 387 суб’єктів господарювання. Виявлено 1095 порушень, припинено роботу 136 закладів (з них 72 – заклади дозвілля, 64 – харчування)», - зазначив голова НПУ.

За його словами, в Україні щодня понад 1200 рейдових груп перевіряє дотримання карантину суб’єктами господарювання.

Клименко закликав громадян з розумінням поставитися до цієї вимоги. «Звісно, з’являються і провокатори, які всіма силами намагаються «накрутити» і поліцейських, і оточуючих. Не піддавайтесь. Пам’ятайте: наскільки довго ми будемо жити в умовах жорсткого локдауну, залежить від того, наскільки чітко кожен буде дотримуватись правил гігієни та чинного законодавства», - наголосив голова Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: