У львівському транспорті у тестовому режимі встановили валідатори

ел кв

24 березня розпочався тестовий монтаж автоматизованої системи обліку оплати проїзду (електронний квиток Леокарт) на кожен тип транспортного засобу, які задіяні в пасажирських перевезеннях міста.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

«Валідатори до серпня будуть встановлені в тестовому режимі на певних маршрутах у трамваях, тролейбусах, автобусах. Завдання – відпрацювати сам процес, бо ця технологія, яка застосовується у Львові, ще не була застосована в Україні, це достатньо новітній продукт

На серпень ми можемо робити оплату електронного квитка – чи через телефон, чи кредитною карткою, а до кінця року вся система вже має бути запущена і з 1 січня нормально користуємось електронним квитком.

А якщо хтось приїхав з іншої країни чи іншого міста? Він зможе розрахуватись кредитною карткою, а також ми залишимо можливість розрахунку готівкою, тобто, водій буде мати спеціальний принтер, щоб видрукувати одноразовий квиток, але його ціна буде суттєво дорожчою», - прокоментував мер Львова Андрій Садовий.

Як зазначають у ЛКП «Львівавтодор», загалом буде три етапи встановлення систем електронного квитка. Перший етап встановлення охопить близько 25 одиниць. Другим етапом встановлюватимуть на більше 100 одиниць транспортних засобів. І на останньому етапі передбачається обладнати весь громадський транспорт системою електронного квитка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: