У Львові, ймовірно, продовжать карантин

IMG_5146-696x464
Фото з архіву редакції.

Про послаблення карантину навіть не йдеться.

Мер Львова Андрій Садовий розповів, що ситуація із захворюваністю на коронавірус та кількістю госпіталізацій далі залишається невтішною. Відтак, про послаблення карантину навіть не йдеться.

Про це він розповів у етері радіо «Люкс FM» вранці понеділка, 5 квітня.

Садовий наголосив, що ситуація із коронавірусом у місті наразі незмінна, відтак про послаблення карантину поки не йдеться.

Він зазначив, що ситуація із поширенням коронавірусу є невтішна. Навколо нас, фактично, всі країни мають локдаун до кінця квітня. Наразі у Львові карантин введено до 12 квітня, але якщо дивитись об'єктивно, статистика не найкраща.

«Станом на сьогодні у нас 1112 людей є госпіталізованими в міських медичних закладах. Добре, що ми збільшуємо кількість ліжок в лікарнях, і з 1300, які ми мали, в межах 10 квітня ми вийдемо на показник 2 тисячі місць. Але люди продовжують поступати кожного дня. За вчора, не зважаючи на те, що це була неділя, поступило 46 нових важкохворих пацієнтів. І це тільки у Львові, по області взагалі більше сотні. Тому наразі іншого варіанту, як бути в локдауні, немає. Щодо карантину, то поки все без змін, але якщо піде погіршення, то можуть закрити все: і авіа, і залізничне сполучення зі Львовом», — розповів мер Львова», - розповів Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: