Документи до закладів профтехосвіти можна буде подати онлайн

навчання док
фото з відкритих джерел

Міністерство освіти та науки надасть можливість вступникам в заклади професійної освіти подавати документи на вступ дистанційно. Про це повідомляє Міністерство освіти та науки.

«Зараз готуємо зміни до Типових правил прийому – це дозволить вступникам подавати документи дистанційно», – зазначив заступник міністра освіти і науки Ігор Гарбарук.

Він наголосив, що абітурієнти та їхні батьки вже цікавляться змінами умов вступу до закладів освіти, які відбулись через введення карантинних заходів, роботою приймальних комісій, питають, як обрати заклад і професію.

Прийом заяв від абітурієнтів заклади професійної освіти розпочнуть в червні.

Відповіді на всі запитання щодо вступу до закладів профосвіти доступні у розділі «Вступ 2021: Профосвіта» на сайти Міністерства освіти та науки.

У розділі зібрані відповіді на питання щодо того, які документи потрібно подати для вступу; де можна отримати консультацію щодо вибору закладу і професії; хто може отримати пільги при вступі і претендувати на соціальну стипендію; де учні проходять практику під час навчання і чи можна самостійно обрати таке місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: