Унаслідок ворожих обстрілів на Донбасі загинуло двоє українських військових

оос 5

Минулої доби, 5 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Також ворожий стайпер застрелив двох українських військових.

Про це повідомили у штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населених пунктів Авдіївки, Лебединського та Водяного, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу населеного пункту Золоте-4 загарбники обстрілювали наші позиції із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля Новоолександрівки – зі стрілецької зброї.

«Так, унаслідок ворожого вогню двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали кульові поранення, несумісні з життям.
Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих захисників. На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь», - сказано в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: