Запитай у священника: львівські благодійники створили важливий проєкт

preguntas-frecuentas-pistas-karting-faq
Проєкт запрацював на початку квітня нинішнього року.

Львівський осередок благодійної організації Eleos запустив проєкт, де кожен охочий може поспілкуватись зі священником про все, що турбує або ж поставити будь-які  запитання цілком анонімно та отримати на них відповіді.

У час, коли пандемія набрала обертів, ми все частіше залишаємось вдома та обираємо дистанційні формати — навчання, роботи чи навіть дозвілля.

Львівський осередок благодійної організації Eleos запустив проєкт, де кожен охочий може поспілкуватись зі священником про все, що турбує, або ж поставити будь-які  запитання цілком анонімно та отримати на них відповіді. Ініціатива запрацювала на початку квітня.

«Більшість людей або не мають можливості або соромляються про щось запитати у священника, а зараз ще й карантин, тому ми вирішили запустити такий проєкт через соціальні мережі — Instagram та Facebook, аби люди таким чином комунікували», - розповіла ІА Дивись.info волонтерка-координаторка проєкту Надія Козак.

Відповідає на запитання та пояснює отець-диякон Микола Ганзюк, який зголосився до участі, однак, каже пані Надія, планують залучити інших настоятелів.

«Плануємо, що проєкт триватиме до кінця посту, втім зважаючи на кількість запитань, думаю, ми продовжимо», - ділиться волонтерка.

Вона каже, що інтерес до такого формату зростає: якщо у перші дні питань було дуже мало, то зараз їх уже кільканадцять.

Усі, хто хоче долучитись, має змогу поставити запитання отцю-диякону в коментарях під дописом на сторінці благодійної організації чи в історіях у інших соцмережах. Згодом священник відповідати на них і залишатиме у збережених сторіз тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: