Львівська мерія планує відновити майданчики, басейни і стадіон біля шкіл

майданчик
фото ілюстративне( з архіву)

У 2021 році міське управління освіти планує завершити роботи на 1 стадіоні та 8 майданчиках, у 4 спортивних залах та відновити роботу 2 басейнів.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Окрім того продовжуватимуться ремонтні роботи на ще 12 шкільних спортивних майданчиках і стадіонах, у 5 спортивних залах та 2 басейнах.

«Ми дбаємо про здоров’я наших дітей, тому робимо все можливе, щоб біля кожної школи нашого міста був відремонтований спортивний майданчик. Вони будуть слугувати не лише для учнів шкіл, а й жителів мікрорайону. Також на сучасних майданчиках зможуть проводити заняття тренери різних гуртків та секцій. В 2020 році ми завершили роботи на 15 спортивних майданчиках і стадіонах. Цього року будуть проводитись ремонтні роботи на 21 спортивному майданчику і стадіоні. Окрім того вже виготовлено проектно-кошторисну документацію та частково зіграні торги для 17 майданчиків, і ще для 7 будуть виготовляти ПКД.

Зокрема ми плануємо реалізувати 41 проект в закладах освіти, з яких спортивна інфраструктура становить 5 майданчиків, 1 стадіон та 1 спортзал», – розповіла Зоряна Довганик, начальниця управління освіти міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: