Місцева влада Франківщини почала вимагати скасування «червоної» зони

ф4

Коломийська міська рада звернулася до Кабінету міністрів з вимогою скасувати «червону» зону в Івано-Франківській області.

«Ми, депутати Коломийської міської ради, звертаємо Вашу увагу на те, що більше місяця на території Івано-Франківської області та Коломийської громади, зокрема, запроваджено карантинні обмеження «червоного рівня» та встановлено жорсткі протиепідеміологічні обмеження. Ми свідомі того, що це рішення було вимушеним і дозволило стабілізувати ситуацію з перебігом коронавірусної хвороби COVID-19. Станом на сьогодні, ситуація з рівнем захворюваності у громаді стабілізована. Кількість хворих суттєво скоротилась, проводиться активна інформаційна кампанія щодо вакцинації», йдеться у зверненні, яке опубліковано на сайті міськради, - пише Обозрєватель.

Депутати заявили, що карантинні обмеження боляче вдарили по малому та середньому бізнесу, від податків якого сильно залежить бюджет громади.

«Тому звертаємось до Вас з проханням якомога швидше скасувати карантинні обмеження «червоного рівня» для Івано-Франківської області та дозволити роботу бізнесу, а також відновити регулярні транспортні перевезення. Крім того, просимо переглянути перелік обмежень «червоної зони», врахувавши позицію дрібного та середнього бізнесу», - сказано в заяві.

У понеділок, 12 квітня, на позачергову сесію збирається також міська рада Івано-Франківська.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що на ній будуть вимагати зняти «червону» зону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: