Місцеві ради Львівщини за оренду земель щорічно отримуватимуть понад 4,5 млн грн

2018-05-03-02_0

На початку квітня на земельному аукціоні з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на Львівщині продано право оренди на 5 земельних ділянок загальною площею 123 гектари.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Розмір річної плати за користування ділянками, визначений за результатами торгів, становить 0,99 млн гривень (що у 9,5 раза перевищило стартову ціну продажу), який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад Львівщини.

Найдорожче (у відсотках до нормативної грошової оцінки) було продано право оренди земельної ділянки площею 24,6 га, розташованої на території Соколівської  сільської ради Жидачівського району Львівщини. Розмір річної плати за користування ділянкою перевищив стартову ціну продажу права оренди у 23 рази та становить більше 155 тис. гривень (176% від нормативної грошової оцінки), яку орендар сплачуватиме щорічно до бюджету місцевої ради.

Загалом, за результатами земельних аукціонів, які були організовані Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області та відбулися у 2021 році, було продано право оренди на 58 земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та для ведення фермерського господарства загальною площею понад 1 тис. гектарів. Розмір річної плати за користування ділянками становить 4,55 млн грн , який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: