Скільки автокатастроф сталось на Львівщині за добу

дтп
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

За минулу добу, 7 квітня, на автодорогах Львова та області сталась 31 дорожньо-транспортна пригода, дві з них - з потерпілими.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП України в області.

Там зазначають, що 4 автопригоди стались на дорогах області, ще 27 - у Львові. Внаслідок ДТП двоє осіб були травмовані.

За наслідками інших пригод було складено 29 адміністративних протоколів, санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

До слова, 17 березня нинішнього року набув чинності закон № 1231 щодо посилення відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, який, зокрема, суттєво збільшив штрафи за керування у стані алкогольного сп’яніння.

За таке правопорушення, вчинене  вперше, передбачено штраф у розмірі 17 тисяч гривень з позбавлення права керувати транспортним засобом на один рік, за повторне правопорушення протягом року – 34 тисячі гривень з позбавленням права керування на три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого, за порушення, вчинене втретє протягом року, – 51 тисяча гривень  штрафу з позбавленням права керування на 10 років із конфіскацією транспортного засобу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: