Активну молодь запрошують на найбільшу гру України

50364461883_31836317e7_k

З 7 по 10 травня відбудеться найбільша теренова гра України «Гурби- Антонівці». Захід відбувається на межі Тернопільської та Рівненської області, на місці найбільшого бою УПА проти НКВС.

Про це повідомляють організатори заходу.

«Якщо тобі від 18 до 29 років — пакуй наплічник та бери участь у грі. Щорічно участь в грі приймає понад 350 активних та молодих людей, що втомилися від буденності та прагнуть випробовувати свою силу і волю та загартувати тіло і дух».

Учасники поділені на дві команди по регіонах: курені Вовків та Левів, які протягом 60 годин безперервної боротьби змагаються за перемогу. Переможцем стає та команда, яка збере найбільшу кількість балів, які можна отримати за «вбитих» суперників та знайдений прапор супротивника.

«Гурби-Антонівці — це школа виживання, в яку закладено історичну тяглість боротьби, командний дух та національну свідомість. Тут гартується воля та характер молодої людини — українського патріота.

Під час гри кожен може зрозуміти, що здатен на більше: докластися до чогось більшого, а ніж особисте вдосконалення, сприяти перемозі свого куреня», — розповідає голова оргкомітету гри Василь Панькевич.

Дата: 7-10 травня (захід відбувається щорічно)

Зареєструватись можна за цією адресою  http://gurby.org.ua/anketa-uchasnyka-gry-
gurby-antonivtsi/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: