Померла мама Блаженнішого Святослава

шевчук

12 квітня  після важкої недуги промерла Віра Шевчук, мама Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ. Вона померла у Стрию на 74 році життя.

12 квітня після важкої недуги промерла Віра Шевчук, мама Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ. Вона померла у Стрию на 74 році життя.

Про це йдеться на сайті Української Греко-Католицької Церкви.

«Сьогодні о 19:00 в поминальній каплиці храму Святих Володимира і Ольги м. Стрия (вул. Григорія Коссака, 7а) відбудеться Парастас. Похоронні богослужіння розпочнуться завтра, 13 квітня, об 11:00 у храмі Святих Володимира і Ольги.

«Моя мама майже все своє життя пропрацювала в музичній школі і була викладачем класу фортепіано. Якщо говорити про перші спогади, то вони пов’язані з фортепіано. До нас додому приходили учні і постійно лунала музика. Навіть коли моя мама займалася справами домашніми, наприклад, готувала їжу на кухні, то завжди в сусідній кімнаті грали студенти на фортепіано», — розповідає про свою маму Блаженніший Святослав.

Глава УГКЦ також згадує, що мама часто брала його зі собою на роботу, бо не було з ким залишити вдома. «І всі ті коридори, класи музичних шкіл в Стрию і Самборі, де вона працювала — то був простір, в якому я виростав. Пізніше, коли я ходив до школи, мама мене брала до музичної школи, щоб робити уроки. Собі уявіть — урок музики. Значить, є письмовий стіл, фортепіано, за інструментом сидить студент чи студентка, моя мама біля неї, а я тут поруч роблю уроки. І мама одним вухом слухає, як грає студент, а тут дивиться, що я роблю. І тільки тоді, коли я все зробив, міг збиратися і йти додому», — поділився спогадами про своє дитинство Блаженніший Святослав», - зазначено в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: