У Львові затримали злочинну групу, яка крала обладнання з будівництв

крадіжки6

Як встановили правоохоронці, мешканці різних областей України, причетні до щонайменше п’ятьох крадіжок. Загальна сума викраденого майна  становить близько 1,3 мільйона гривень.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування встановлено, що шестеро зловмисників, мешканці Дніпропетровської, Херсонської, Запорізької, Івано-Франківської областей та один – з Автономної республіки Крим віком від 18 до 42 років, винаймали помешкання у Львові. У своєму розпорядженні вони мали два мікроавтобуси, якими у темну пору доби їздили на будівництва, звідки викрадали металеві опори опалубки, які в подальшому перевозили в орендований гараж на зберігання.

Поліцейські затримали зловмисників 10 квітня відразу після скоєння чергової крадіжки – з новобудови на вулиці Пасічній у Львові вони викрали 250 стійок опалубки.

Встановлена причетність затриманих до щонайменше п’ятьох  подібних крадіжок. Правоохоронці виявили та вилучили викрадені з будівництв стійки, загальна вартість яких становить близько 1,3 мільйона гривень та інші речові докази їх причетності до скоєння злочинів.

Слідчі повідомили про підозру затриманим, двоє з яких раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за грабіж, хуліганство, нанесення тілесних ушкоджень, погрози вбивством та шахрайство, у скоєнні кримінального правопорушення (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: