Українські школярі можуть виграти 50 тисяч гривень за знання про безпеку дорожнього руху

image_ freepik.com 1-min

В Україні стартували змагання серед шкільних команд з безпеки дорожнього руху, яке відбуватиметься у IІІ етапи протягом місяця.

Про це повідомили організатори —громадська організація Traffic Challenge.

Вони також оголосила про запуск Хештег-Марафону #SafetyChallenge #Love30, метою яких є зниження смертності та травматизму дітей на дорогах України.

Завдання Хештег-Марафону — підняти рівень безпекової грамотності населення, поширюючі світові практики з безпеки на дорозі серед українських шкіл й заохочувати дітей та підлітків втручатися у питання власної безпеки, а також підтримувати використання в українських школах світловідбивних жилетів.

А три команди-переможці отримають фінансування для своїх проєктів з поліпшення безпеки дорожнього руху у розмірі: 50 000, 20 000 та 10 000 гривень. Усі команди повинні складатися з 8 людей.

«Також за перемогу у спеціальних номінаціях учасники отримають цінні призи, а 100 шкіл — комплекти світловідбивних жилетів», - сказано в повідомленні.

Реєстрацію команд для участі у марафоні вже відкрито — дізнатися деталі,  умови участі та зареєструвати свою команду можна до 26 квітня  за посиланням. Старт змагання заплановано на 29 квітня.

Додамо теж, що #SafetyChallenge #Love30 реалізується в рамках Національної програми з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді  Traffic Challenge та ІІ декади Дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, проголошеної Генеральною Асамблеєю ООН у світі.

Хто може взяти участь у #SafetyChallenge

Команди з навчальних закладів, що знаходяться в Україні та виконуватимуть завдання на території України. Будь-який середньоосвітній навчальний заклад може зареєструвати команду. Детальніше про умови та вимоги до учасників можна дізнатися на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: