Депутати приєднали лікарню «Заклад» до обласної психлікарні

Lviv_psyhiatrychna_likarnia_kulparkiv-696x522

Депутати Львівської обласної ради погодили припинення діяльності  комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівська обласна психіатрична лікарня «Заклад».

Лікарня, що розташована в селі Заклад Миколаївського району буде приєднана до комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

У облраді запевняють, що реорганізація психіатричної лікарні «Заклад» не означає її закриття. Медустанова залишається і надалі надаватиме послуги пацієнтам. Оптимізація штату торкнеться лише адміністративно-управлінського апарату лікарні. Трудовий колектив «Львівської обласної психіатричної лікарні «Заклад» шляхом переведення  оформлять в штат «Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні».

«Питання доцільності реорганізації медичного закладу тривалий час обговорюється в обласній раді, державній адміністрації та в медичному середовищі. З огляду на умови, в яких перебувають пацієнти, структуру лікарні необхідно переформатувати. Я не беруся коментувати професійність того, що там відбувається, нехай це зроблять фахівці. Але я вважаю, що люди літні і хворі люди мають  знаходитися в належних умовах і отримувати якісне лікування, - пояснила рішення сесії голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: