Понад 1,6 млн грн надійшло до держбюджету від Держгеокадастру Львівщини

manager-working-as-banking-broker-with-old-man-S7TYENK-min-scaled

У першому кварталі 2021 року працівниками Головного управління Держгеокадастру у Львівській області надано понад 55,5 тисячі адміністративних послуг громадянам та юридичним особам.

Про це повідомили в ГУ Держгеокадастру у Львівській області.

Безоплатно громадянам було надано понад 42,2 тис. адміністративних послуг (або 76% від всіх наданих послуг) Держгеокадастру. Також понад 13 тис. послуг фахівці Держгеокадастру надали на платній основі. За ці послуги нарахована плата у сумі 1,62 млн. грн. Кошти спрямували до загального фонду державного бюджету.

«Нашими працівниками цього року опрацьовано понад 55,5 тис. звернень щодо надання адмінпослуг, пов`язаних з веденням Державного земельного кадастру. Цього показника вдалось досягнути за допомогою добору кваліфікованих кадрів, навчання фахівців, надання переліку послуг Держгеокадастру доступних в режимі онлайн»,– зазначає Андрій Кавецький, начальник ГУ Держгеокадастру у Львівській області.

Серед адмінпослуг, які надаються безоплатно, найбільше запитів надійшло щодо державної реєстрації земельної ділянки (35457).

Також державні кадастрові реєстратори опрацювали 11239 запитів щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, що становить 85 % від загальної кількості наданих платних адмінпослуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: