У Золочеві хочуть висадити понад 2 тисячі дерев

IMG_7292-696x464
Світлина з архіву редакції. Львівщина долучилась до глобального екопроєкту щодо озеленення планети, 4 березня 2021 рік.

Цими вихідними, у суботу, 17 квітня, у Золочеві відбудеться екоакція «Садимо 1 дерево за 1 відновлений смартфон». Цього дня планують висадити більш ніж 2 тисячі дерев.

Про це повідомили в компанії, що займається відновленням пошкоджених і вживаних смартфонів, а це впливає на скорочення об'ємів виробництва нової техніки.

Там підрахували, що в процесі виготовлення 1 пристрою у довкілля потрапляє близько 100 кг виробничих відходів, то ж кожного разу, коли людина вирішує придбати відновлений смартфон замість нового, вона допомагає зберегти довкілля від забруднення електронним сміттям.

«Ми вирішили, що можемо збільшити позитивний вплив на відновлення довкілля в процесі нашої діяльності, тому запустили безстрокову кампанію«Садимо 1 дерево за 1 відновлений смартфон» у межах якої з кожного проданого девайсу ми виділяємо кошти на закупівлю одного саджанця дерева», – розповідає засновник ICOOLA.UA Роман Крук.

Зазначається, що в суботу в акції візьмуть участь як команда компанія, так і волонтери. Вона відбуватиметься із дотриманням усіх карантинних норм. Проєкт некомерційний , тому долучитися до заходу може кожен охочий за посиланням.

Нагадаємо також, що 17 квітня по всьому світу пройде акція щодо озелення планети — за добу планують висадити мільйон дерев.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: