Російські найманці тричі відкривали вогонь на Донбасі, - штаб

оос
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

З початку цієї доби зафіксовано 3 порушення з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Зокрема, неподалік населеного пункту Новозванівка противник відкривав вогонь у бік позицій українських захисників із гранатометів різних систем, а біля селища Зайцеве – зі стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Новгородське ворог здійснив дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

«Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.
Українська сторона СЦКК повідомляє про ігнорування досягнутих Мінських домовленостей від 22 липня 2020 року», - сказано в повідомленні.

Збройні формування Російської Федерації та її найманці усіма доступними способами намагаються приховати нарощування озброєння на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Вкотре, окупанти перешкоджають роботі патрулів СММ ОБСЄ, здійснюючи обстріли та глушіння за допомогою засобів РЕБ БПЛА Місії.
За два дні, 12 і 13 квітня, зафіксовано два випадки обстрілів зі стрілецької зброї БПЛА Місії та більше 20 випадків глушіння модулів GPS. А 13 квітня політ БПЛА СММ дальнього радіуса дії було взагалі скасовано через вплив перешкод поблизу бази у населеному пункті СТЕПАНІВКА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: