На Левандівці збудуть чергову житлову багатоповерхівку

24 Стахів_Повітряна 82 (18)

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво багатоквартирного житлового будинку на вулиці Повітряній.

Зокрема, виконком видав Любові Стахів містобудівні умови і обмеження на будівництво багатоповерхового житлового будинку з вбудованими офісними приміщеннями та підземним паркінгом зі знесенням існуючих на ділянці споруд на вул. Повітряній, 82 у Львові.

Дві земельні ділянки, на яких зведуть будинок мають площу 0,1 га та 0,1187 га. Вони перебувають у приватній власності та передбачені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Майбутній будинок буде каскадного типу, він складатиметься із чотирьох частин, висотою 5, 6, 7 та 8 поверхів. Висота найвищої, 8-поверхової частини багатоповерхівки становитиме 26 метрів, 7-поверхової – 21,7 метрів, 6-поверхової – 18,75 метрів, 5-поверхової – 15,75 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%.

У будинку передбачено 45 квартир, підземний паркінг, спортивний та відпочинковий майданчики. Перший поверх передбачений для офісів.

Як розповів заступник міського голови Любомир Зубач, забудовник зобов’язався обстежити стан сусідніх будинків, оновити існуючий дитячий майданчик та облаштувати підземні контейнери для збору ТПВ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: