Найочікуваніші прем’єри фільмів у 2021 році від Netflix

AUSBJ7SDRWXMD7VXVNJASUT6ME_large

Поки кінотеатри України залишаються закритими, стрімінгові платформи набирають все більшої популярності. Ось список найочікуваніших прем’єр від Netflix.

«Не дивись вгору»

Стрічка вже наробила чимало галасу своїм зірковим складом, адже у фільмі знімаються Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лоуренс, Меттью Перрі, Меріл Стріп, Кейт Бланшетт та інші. Фільм «Не дивись вгору» розкаже про двох науковців, які запевняють, що людству загрожує небезпека через метеорит, що наближається до Землі. Однак всі вважають ці заяви вигадкою.

«Червоне попередження»

В екшені «Червоне попередження» головні ролі зіграли Раян Рейнольдс, Галь Гадот і Двейн Джонсон. У центрі сюжету опиниться агент Інтерполу, який вийшов на слід небезпечного злочинця. На рахунку у злодія – десятки викрадень творів мистецтва. Тому доведеться докласти зусиль, щоби вистежити злочинця.

«Армія мертвих»

 

 

 

Зак Снайдер презентує у 2021 році захопливий бойовик, що нагадує також фільм жахів. За сюжетом, на Землі панує хаос через нашестя зомбі. Та поки всі люди борються за своє життя, армія найманців вирішує пограбувати найбільше казино Лас-Вегаса.

«Блондинка»

Фільм заснований на бестселері від п'ятикратної фіналістки Пулітцерівської премії Джойс Керол Оутс. «Блондинка» - це сміливе переосмислення історії життя найвідомішого в світі секс-символу Мерилін Монро.

«У синцях»

Очікується і режисерський дебют Геллі Беррі. Актриса зняла спортивну драму «У синцях», де перевтілилась у спортсменку. Історія розказує про ексбійця ММА, яка намагається повернути опіку над своїм сином і відновити свою спортивну кар'єру.

«Тік, тік…Бум!»

Мюзикл з незвичною назвою «Тік, тік… Бум!» допоможе глядачам розважитись. Головну роль у стрічці виконає Ендрю Гарфілд. Історія розповість про перспективного театрального композитора, який переживає кризу середнього віку.

«Громові сили»

У комедійному бойовику «Громові сили» розповідається про винахід, який зробила Емілі Стентон. Жінка розробила спосіб, як надати людям суперздібностей, щоби протистояти лиходіям. До першої команди супергероїв увійде сама науковиця та її подруга Леслі, яку зіграла Мелісса Маккарті.

«Малкольм і Марі»

Зендея та Джон Девід Вашинґтон постануть на екранах у чорно-білому фільмі «Малкольм і Марі». Драма зворушить всіх глядачів, адже покаже стосунки пари, яка переживає нелегкий етап.

«Жінка у вікні»

У центрі сюжету страждаюча тривожними розладами і страхом відкритого простору жінка, яка регулярно слідкує у своєму вікні за сусідами з будинку навпроти. Одного разу вона стає свідком жорстокого злочину. Тепер їй доведеться подолати власні страхи, щоби врятувати себе.

«За межею» ( Outside the wire)

Фільм зображає недалеке майбутнє (2036 рік), в якому оператор дрона Гарп разом з військовим андроїдом Лео шукає у зоні військових дій між Україною та проросійськими бойовиками зброю, що загрожує всьому людству. Між тим з'ясовується, що Лео діє не цілком так, як передбачили його творці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: