Ремонт доріг і проєкти: на що цього тижня скерували кошти з обласного бюджету

гроші для фоп
Ілюстративне зображення

За тиждень, що минає, зі скриньки обласного бюджету виділили 103,6 мільйона гривень.

Про це повідомили в департаменті фінансів Львівської ОДА.

Найбільше коштів цього тижня спрямували на ремонт доріг— 26,9 млн грн.

По п'ять мільйонів виділили на реалізацію програми «Безпечна Львівщина» та надання житлових кредитів окремим категоріям громадян області.

Для виплату соцдопомоги дітям військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які загинули під час участі в АТО за тиждень скерували 600 тисяч гривень.

По 400 тисяч гривень також надали на виплату одноразової грошової допомоги на/за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих/померлих учасників АТО (ООС) та Героїв Небесної Сотні,  надання грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам – учасникам АТО (ООС) на вирішення матеріально-побутових проблем і реалізацію програми підвищення енергоефективності енергозбереження та розвитку відновлювальної енергетики.

І 300 тисяч гривень скерували на надання одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області за їхніми зверненнями до голови обласної  ради та депутатів обласної ради.
«Ще 69,1 млн грн скеровано на поточні потреби бюджетних установ, у тому числі, з виплати заробітної плати, енергоносіїв, інших соціальних виплат та господарських витрат», - сказано в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: